TRIVSEL BÖRJAR MED INREDNING

Genom att sätta en unik prägel på era lokaler får era medarbetare och kunder möjlighet att trivas på riktigt. Våra inredare hjälper er att berätta för omgivningen vilka ni är, samtidigt som både medarbetare och kunder trivs.

OAVSETT UPPDRAG

Stort eller litet projekt. Helhetslösning eller ett mindre lyft. Vi tar oss an alla uppdrag med lika stort engagemang, oavsett storlek. Det viktigaste för oss är era behov och att de faktiskt tillfredsställs.

LYFT PERSONLIGHETEN

Företag och varumärken profilerar sig allt starkare, och för att fortsätta sticka ut är personlig inredning en viktig ingrediens. Miljön ni befinner er i varje dag påverkar era medarbetare och kunder, och är ett effektivt sätt att förmedla vilka ni är och vad ni står för. Att anlita oss för att inreda era lokaler lyfter därmed både era medarbetare och ert varumärke.

PROCESSEN

Vi har hjälpt hotell, restauranger och butiker med att förmedla rätt känsla. Vi gillar variation och välkomnar därför alla typer av kunder. När vi väl är på plats hos er börjar vi med att lära känna lokalerna och tar reda på vilken typ av stämning ni är ute efter, sedan tar vi tillsammans med er fram en lösning som passar och förmedlar era värderingar.

MED ER I FOKUS

För att personalen ska känna sig delaktiga och som hemma på sin arbetsplats lägger vi stor vikt vid vad dem tycker. Kanske behöver vi lägga extra fokus i personal-eller lunchrum?

Hör av er och låt oss ta fram förslag för hur ni kan skapa en ännu trevligare och professionell miljö. Våra kunder brukar säga att ett besök från oss ger nytt syre in och öppnar ögonen för lösningar de inte tänkt på innan.

GARDINER SOM FÖRHÖJER

Ingenting förändrar ett rum så som gardiner gör! Men vilka ska man välja, och hur sätter man upp dem så det blir så där riktigt snyggt? Lugn…. Vi hjälper dig med allt från tygval, måttagning, sömnad och montering. Välkommen med din fråga!

KONCEPTTÄNK TILL BUTIKEN

Förbättra kundupplevelsen och lyft erat koncept. Vi hjälper många typer av butiker, företag och salonger med inredning för att sälja mer produkter och locka rätt kunder.

KONCEPTUALISERING

Med många års erfarenhet från butiksvärlden, ombyggnadsprojekt och butikskommunikation hjälper vi er med att fräscha upp i lokalerna och visa upp era varor på ett nytt sätt. Det kan handla om att ta fram ett helt nytt koncept eller att köpa in varubärare och annat som behövs genom våra grossister. Våra proffsiga hantverkare monterar och bygger upp den nya miljön ihop med er direkt i butiken.

KONCERN ELLER ENSAM BUTIK

Vi hjälper stora som små företag, med enstaka butiker eller hela kedjor. Ni kanske sysslar med möbler eller kläder? Skor, sport eller hobby? Elektronik och blommor, inredning eller frisersalonger? Det ni säljer hjälper vi till att visa upp på bästa sätt för just er. Ta ett möte med oss! Det öppnar ofta nya dörrar och perspektiv för en mer trivsam miljö.

SKÖN ATMOSFÄR ÅRET RUNT

Vår egen florist och inredningsdesigner väljer växter och inredning efter era önskemål och förutsättningar.

LUTA ER TILLBAKA

Vi sköter om dem, byter ut efter säsong och önskemål, och ser till att er arbetsplats får en skön atmosfär att vara i. Året runt.

HYR VÄXTER HOS OSS

Med oss kan ni välja att hyra växter och blommor. Det är ett bekvämt alternativ för företag som varken vill eller hinner ta hand om dem själva.